ÖKOHitel

Hőszigetelés finanszírozása Ökohitelből

 

Hőszigetelés és energiamegtakarítás ÖkoHitellel

„Elérkezett a tervezés, a felújítás, a játszva spórolás ideje!”
Menjen elébe a jövőnek, és tegye mielőbb energiatakarékossá otthonát az ÖkoHitel segítségével! Akár kisebb volumenű korszerűsítési munkálatokba, akár teljes felújításba vágná a fejszéjét, mi az ÖkoHitellel segítünk Önnek, hogy jelentős mértékben csökkenthesse az energiaköltségeit! 9,40%-os referencia THM1. Ha egymillió forintnyi hitelt igényel 20 évre, akkor 8749 Ft-os törlesztőrészlettel számolhat, ez esetben a THM: 10,66%-os lesz2.A problémamentes hitelfolyósításhoz csak egy UniCredit bankszámlára, illetve a fedezetül szolgáló ingatlan bankra engedélyezett vagyonbiztosításra van szüksége. Garantáljuk, hogy az UniCredit bank a Magatartási kódexnek megfelelően fog eljárni, és Önt is arra kérjük, hogy a hiteligénylésre vonatkozó döntése felelősségteljes és megfontolt legyen. Részletekkel, bővebb információval honlapunkon (a http://www.unicreditbank.hu/okohitel webcímen) és az alábbi telefonszámon tudunk szolgálni: 06 40 - 50 40 50.

Ez a felhívás nem minősül teljes körű tájékoztatásnak. Az ÖkoHitel pontos kondíciói az UniCredit Bank Hungary Zrt. magánszemélyeknek szóló hitelekre vonatkozó Hirdetményében, Kondíciós listájában és a Lakossági üzletszabályzatban találhatóak. Az UniCredit Bank fenntartja arra vonatkozó jogát, hogy változtasson a hitelbírálaton, illetve a hitel kondícióin. A fent közölt THM értékének meghatározásakor a jelenlegi feltételeket, továbbá a vonatkozó, hatályos jogszabályokat vettük figyelembe, a THM mértéke így a fennálló feltételek megváltozása esetén módosulhat is, értéke a nem stabil kamattal bíró kölcsönök vonatkozásában nem mutatja a hitel kamatkockázatát.
1 A közölt THM 5 000 000 forint értékű, 20 éves futamidővel és 1 éves kamatperiódussal rendelkező hitelre vonatkozóan, 1 darab jelzálogjog bejegyzési kérvény, 1 darab Takarnet rendszerből igényelt tulajdoni lap és 1 darab műszaki felülvizsgálat költségterhével, továbbá Takarékszámla használatának beleszámítása révén került kikalkulálásra.
2 A közölt THM értéke 1 000 000 forintos hitelösszegre vonatkozik 20 éves futamidővel és 1 év hosszúságú kamatperiódussal abban az esetben, amennyiben az épület korszerűsítéséből illetve felújításából fakadóan energiamegtakarítást sikerül elérni. A szóban forgó munkálatok, a beépítésre kerülő építőanyagok és az építési technológiák tételes ismertetését a fentebb hivatkozott weboldalon, illetve bankfiókjainkban veheti szemügyre.